„OD SPRACOVANIA PO PREDAJ “
konferencia 20.03.2025
PROGRAM KONFERENCIE
Témy :
- E-shop ako nástroj zvýšenia predaja (vianočný predaj, špeciálne objednávky, celoročná kontinuita ponuky).
- Veľkoobchodné spracovanie kapra (prípadová štúdia na materiálne požiadavky, vybavenie, logistiku, ekonomická súvaha).
- Produkcia trvanlivých výrobkov z rýb (technologické možnosti, ekonomická bilancia, ohlasy zákazníkov).
- Degustačné akcie pre širokú verejnosť (ako sa dá spojiť perfektne pripravená ryba, dobré víno a rozprávanie o rybách alebo propagácia jedál z rýb iným spôsobom)
- Príklady z praxe – Rybnikářství Pohořelice (dlhodobo realizujú vývoj tepelne opracovaných výrobkov zo sladkovodných rýb. Stručný popis výrobných postupov, surovín a nových možnosti vo výrobe.)
- Praktická ukážka spracovania rýb (filetovanie kapra a pstruha, používané vybavenie, výťažnosť, cenová náročnosť, skladovacie testy)
Prednášajúci:
Ing. Jan Kašpar, Fakulta rybárstva a ochrany vôd – Spracovňa a predajňa rýb a produktov akvakultúry
Ing. Václav Kalenda, Správa Kolowratského rybářství – vedúci strediska
Ing. Martin Kadala, Rybnikářství Pohořelice, a.s. – Zpracovna ryb Mušov – vedúci strediska